Vår kompetanse - din trygghet

Arbeidsrett

Arbeidsretten angår de fleste og regulerer vilkårene i arbeidslivet. Vi er enten ansatte eller arbeidsgivere. Vi leder eller blir ledet. Arbeidsretten gir rettigheter og stiller krav til begge partene.

Konflikter kan ofte unngås hvis en søker hjelp i forkant. God rådgivning ved forhandlinger eller tvister gjør det som regel mulig å unngå rettens lange og kostbare vei.

Arbeidsretten er et sammensatt og vanskelig rettsområde. Ofte er ikke arbeidsavtalen alene tilstrekkelig for å klargjøre partenes rettigheter og plikter, idet denne ofte må utfylles av arbeidsinstruks, tariffavtaler og særavtaler.

Lovverket består dessuten av langt mer enn arbeidsmiljøloven, idet den må ses i sammenheng med folketrygdloven, ferieloven, lov om lønnsplikt under permittering m.m.

Enten du er arbeidsgiver eller arbeidstaker tilsier erfaringen at det kan være viktig å innhente råd fra advokat så tidlig som mulig.

Du er velkommen til å kontakte oss for en prat om din sak.

Få hjelp av en advokat

Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse her så vil vi finne frem til en advokat som jobber med det du lurer på. Vedkommende vil ringe deg i løpet av dagen.Vi er her for å hjelpe og vi tar saker fra hele Norge selv om vi har kontor i Drøbak.